adresa Vodičkova 5,
Praha 2

Zvolte jazyk

Zubní klinika HP Dent - služby

Pokud chodíte ke svému zubnímu lékaři a již předem víte, že to bude zase bolet, něco není v pořádku. V moderní medicíně jednadvacátého století začíná být bolest při zákrocích nežádoucím, ale ovlivnitelným jevem. Vděčíme za to účinné lokální anestezii, která je dnes bezpečná a bez vedlejších účinků. Může být použita v podstatě u každého pacienta a funguje téměř ve 100 % případů. Výjimkou mohou být pouze některá onemocnění nebo vzácné těžké alergie. Použít se dá bez problémů i u těhotných žen!

Moderní zubní lékař používá lokální anestezii při všech zákrocích, kde se dá očekávat bolestivost. Vše samozřejmě závisí i na pacientovi, který je tím, kdo rozhoduje o jejím použití. Aplikace může být někdy nepříjemná, ale i toto se dá velmi dobře ovlivnit způsobem a šetrností aplikace. Proč tedy trpět po celou dobu ošetření?!

Doby, kdy se na zubní ošetření chodilo ke kováři, dávno minuly ….. Samozřejmě existuje mnoho příjemnějších zážitků, než je návštěva stomatologa, ale vše se dá dělat šetrně a v příjemném prostředí.Pokud tomu tak u Vašeho zubního lékaře není, zeptejte se ho proč, nebo je možná na čase uvažovat o změně!!

Na změnu lékaře má právo každý člověk bez udání důvodů.

Již nepotřebujete přenášet dokumentaci od doktora k doktorovi, nemusíte se omlouvat, nemusíte si vymýšlet, proč odcházíte. Vybrat lékaře si můžete libovolně a bez ohledu na bydliště.

Dobrý zubař si o Vašich ústech zjistí vše, již při první kontrole a provedenému rentgenovému snímku. Řeší Váš chrup komplexně a s dlouhodobým výhledem. Optimálním výsledkem takového ošetření je dlouhodobý stabilní výsledek bez nutnosti neustálých návštěv a oprav.
Ke svému modernímu zubaři se budete každého půl roku „těšit“ a budete dopředu vědět, že žádná bolest nehrozí.

A čím začít?

 

Foto: pixabay.com

 

Zubní prevence

Zubní prevence

Kvalitní a pravidelné preventivní vyšetření je naprostým základem v péči o chrup a klademe na něj velký důraz. Nehádáme „od dveří“, ale řádně vyšetřujeme.

Více o zubní prevenci

Dentální hygiena

Dentální hygiena

Čisté zuby se nekazí a správnou dentální hygienou je možné předejít mnoha problémům. Zuby Vám nejen profesionálně očistíme, ale i poradíme s domácí péčí.

Více o dentální hygieně

Záchovná stomatologie

Záchovná stomatologie

V případě, že se přeci jenom kaz objeví, není nic jednoduššího než zub včas opravit. Jsme Vám schopni nabídnout kvalitní výplně, které nevypadnou hned za rohem.

Více o záchovné stomatologii

Implantologie

Implantologie

Co dělat při ztrátě zubu nebo zubů? Řešením je zavedení implantátu, který plnohodnotně nahradí váš zub a budete se moct bez obav opět zakousnout.

Více o implantologii

Napište nám

Nesprávný formát e-mailu.

Vyplňte prosím Vaši zprávu

Dejte nám prosím souhlas se zpracováním osobních údajů.

Ordinační hodiny

Pondělí 08:00 - 16:00
Úterý 08:00 - 16:00
Středa 08:00 - 18:00
Čtvrtek 08:00 - 16:00
Pátek 08:00 - 13:00

Polední pauza 12:00 - 13:00

Recepce otevřena od 7:45 do 12:00 a od 12:45 do - dle ordinačních hodin

Adresa ordinace

Zubní klinika Hyde Park Dent

Vodičkova 5, Praha 2

120 00

Zdravotní pojišťovny

Aktuálně již máme uzavřené smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami.

  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna škoda
  • logo rbzp
  • ozp
  • zpmv